Свідки ДТП допомогли наздогнати нетверезого водія мікроавтобуса, який завалив електроопору

Учорa, 11 січня, вoдій aвтомобіля Ford Transit не впорaвся з керувaнням тa скоїв наїзд нa дві електроопори на вулиці Салтикова-Щедріна, одну з яких пошкодив, іншу – зруйнував вщент. Пoрушника переслідували небайдужі свідки ДТП. Вони ж допомогли пoліції його затримати.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією зі сторінки Патрульна поліція Кіровоградської області у соцмережі Facebook.

Інцидент стався близько 21.00. Після пошкодження електроопор водій намагався втекти з місця події.

Небайдужі громадяни, які стали свідками аварії, зателефонували на лінію 102 та почали переслідувати втікача. На вулиці Лахмана автівку було заблоковано.

Під час спілкування з 24-річним керманичем патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і лікар під час медичного освідування в Кіровоградському обласному наркологічному диспансері.

Відтак, завдяки небайдужим громадянам та оперативній реакції патрульних порушника було відразу затримано та складено на нього 4 адміністративних матеріали: за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП, ст. 122-4 (Залишення місце ДТП), ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та ч.1 ст.126 (відсутність полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності) КУпАП.

Автівку передали тверезому товаришу водія.

Нагадаємо, минулого року УПП в Кіровоградській області опрацьовано 52965 викликів, знайдено 205 загублених людей, виявлено 713 водіїв, що керували авто у стані сп’яніння.

Тепловоз у вантажівку, а Volkswagen в будинок: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар