Тепловоз у вантажівку, а Volkswagen в будинок: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Перевернута автівка, пошкоджений службовий автобус та будинок, зіткнення вантажівки і тепловозу, потрійна ДТП, заблокована вулиця і травмований водій – такими були наслідки аварій у Кропивницькому та на Кіровоградщині за минулий тиждень.

Перша електронна газета” продовжує серію публікацій про дорожньо-транспортні пригоди на території міста та області.

Перша аварія в нашій добірці трапилася 2 січня в Олександрії. Тоді під час ДТП автомобіль “Нива” перекинувся на дах.

Попередньо, Нива їхала у напрямку центру міста по проспекту Соборному на червоний сигнал світлофора. На перехресті їй у бік врізався Mercedes, який виїхав на зелене світло з вулиці Діброви. Mercedes зачепив заднє крило Ниви. В результаті водій не впорався з керуванням і автівка перекинулася на дах.

У салоні Ниви був пасажир. Унаслідок аварії ніхто не постраждав. Автомобілі отримали механічні пошкодження.

Наступного дня у Кропивницькому на перехресті вулиць Шевченка та Михайлівської в автомобіль “Mitsubishi” в’їхав автобус.

“Водій авто Mitsubishi не виконав вимогу дорожнього знаку 2.1 (Дати дорогу) та здійснив зіткнення зі службовим автобусом, що рухався по головній дорозі. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. На порушника патрульні склали адмінматеріал за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП”, – розповіли в прес-службі патрульної поліції.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

А 4 січня, близько 9 ранку на розі вулиць Гоголя та Кропивницького сталася потрійна ДТП за участі автомобілів “Volkswagen”, “Subaru” та “Daewoo”. Volkswagen врізався у будинок, а водія Subaru доправили в лікарню.

Того дня Volkswagen рухався по вулиці Кропивницького у напрямку до Клинцівського авторинку. Subaru їхав по вулиці Гоголя, і на перехресті з непрацюючим світлофором не пропустив Volkswagen, внаслідок чого сталося зіткнення. Від удару “німця” розвернуло і йому в бік врізався Daewoo, від чого автівку відкинуло у будинок.

Окрім водія Subaru ніхто не постраждав. Автівки зазнали значних механічних пошкоджень.

Приблизно через дві години у ДТП на перехресті Тараса Карпи та Шульгиних потрапили Mercedes та Suzuki.

Як розповіли поліцейські, Suzuki їхав по вулиці Тараса Карпи і не пропустив Mercedes, внаслідок чого сталася аварія. У результаті на декілька годин по вулиці Шульгиних був частково заблокований рух транспорту.

Вже 5 січня, о 6-й ранку по вулиці Вокзальній автомобіль “Audi” виїхав на зустрічну і врізалася в “Renault”.

“Водій Audi, повертаючи ліворуч при в’їзді на прилеглу територію, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Renault, який рухався в напрямку автостанції №2”, – зазначили у прес-службі патрульної поліції.

На водія Audi патрульні склали протокол за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

А на Різдво, 7 січня, близько третьої ранку у Кропивницькому вантажівка “MAN” переїжджала залізничний переїзд, який не облаштований шлагбаумом і в неї врізався тепловоз.

Водій вантажівки 1994 року народження, під’ їжджаючи до залізничного переїзду, не переконався в тому, що наближається поїзд. Він продовжив їхати і не пропустив локомотив тепловозу.

У результаті ДТП ніхто не постраждав. Транспортні засоби зазнали механічні пошкодження.

Фото: автора, очевидців та патрульної поліції Кіровоградської області

Наступну порцію аварій шукайте за тегом #ДайджестДТП


Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар