Кропивницька студентка отримуватиме стипендію Кабміну

Студентка 4 курсу кафедри “Економіка, менеджмент та комерційна діяльність” ФЕМ ЦНТУ Вікторія Соловйова отримуватиме академічну стипендію Кабінету Міністрів України на осінній семестр 2017/2018 навчального року. Розмір стипендії становить 2480 грн/місяць.

Дівчина має відмінні успіхи у навчанні, бере активну участь у науковій, культурно-масовій, громадській роботі, йдеться на сайті університету.

Вікторія брала участь у І науковій конференції 14 квітня 2016 року під час проведення «Дня науки – 2016». До друку було подано тези та такими темами: «Форми і методи досягнення комерційного успіху підприємства», «Впровадження нових міжнародних стандартів національних рахунків у статистиці України», «Удосконалення організації фінансової системи органами управління», «Проблемні питання практичного застосування антимонопольного законодавства», «Біг як засіб зміцнити здоров’я».

у 2016 році опублікувала статтю в «Збірнику праць молодих науковців» за темою «Пенсійна система України. Перспективи розвитку, ризики та шляхи їх подолання».

Брала участь у конференції «День науки – 2017» та подала до друку тези за такими темами: «Професійні якості успішного менеджера», «Методи планування діяльності підприємства».

Вікторія Соловйова систематично бере участь в обласному заході до Дня Європи в Україні «Євроквест» у складі команди університетського Євроклубу «Максимум».

У 2017 році пройшла конкурсний відбір на участь у міжнародній навчальній програмі «Study tours to Poland» та здійснила навчальний візит до Польщі. Під час цього стажування брала активну участь в організації та проведенні заходів, присвячених темі економічного та культурного розвитку України і отримала знання про культуру і розвиток країн Східної Європи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар