По дорозі в кінотеатр у Кременчуці олександрійські студенти потрапили в ДТП

Студенти Олександрійського медучилища поїхали в кінотеатр у Кременчук і потрапили в ДТП. Подія трапилася вранці, 12 листопада, у Світловодському районі. Одну людину доправили в лікарню перелом шийки стегна та численними забоями.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “Мою Олександрію“.

За попередньою інформацією, молоді люди виїхали на легковому автомобілі. У машині перебувало п’ять осіб: чотири студенти медучилища, один з яких вів автомобіль, і брат однієї зі студенток.

На території Світловодського району водій не впорався з керуванням, внаслідок чого сталася ДТП, не пов’язана з зіткненням із іншими транспортними засобами.

Як повідомили у “швидкій”, виклик на “103” надійшов у 9:29 ранку. Один з пасажирів, студент медучилища, отримав травми: у нього перелом шийки стегна зліва, скальпована рана в області чола і множинні забої м’яких тканин. Юнака доставили в лікарню. Решта учасників події не постраждали.

Нагадаємо, 13 листопада, на перехресті вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська сталася ДТП за участю автомобілів ВАЗ та Toyota.

Того ж дня близько опівдня по вулиці Михайлівській у Кропивницькому вантажівка “ЗІЛ”, яка перевозила дрова, в’їхала у дерево, аби уникнути жертв.

Також у Кропивницькому потрапили в аварію автомобілі Hyundai, Lada та Mercedes. У результаті аварії одну людину доправили в лікарню із забоями грудної клітки.

Аварія з патрульними, підбита маршрутка та кілометровий затор: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар