По вул. Яновського у Кропивницькому сталася потрійна ДТП

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, близько 17:30 на перехресті вулиць Яновського та Ушакова у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів Hyundai, Lada та Mercedes. У результаті аварії одну людину доправили в лікарню із забоями грудної клітки.

Про кореспонденту Першої електронної розповіли патрульні, які прибули на місце події.

За попередньою інформацією, Hyundai рухався по вулиці Яновського в сторону вул. Ушакова. У цей час Lada та Mercedes зупинилися на протилежній стороні і пропускали проїжджаючі автівки. Коли на світлофорі почав блимати “зелений”, Lada та Hyundai одночасно їхали, внаслідок чого сталася аварія. Від удару Lada відкинуло у Mercedes, а Hyundai врізався у дерево.

Пасажира Lada госпіталізували в лікарню з попереднім діагнозом – забій грудної клітки.

За словами поліцейських, у водіїв немає явних ознак алкогольного сп’яніння, але вони ще повинні пройти обстеження у наркодиспансері.

Нагадаємо, сьогодні, 13 листопада, на перехресті вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська сталася ДТП за участю автомобілів ВАЗ та Toyota.

Також сьогодні близько 12:30 по вулиці Михайлівській у Кропивницькому вантажівка “ЗІЛ”, яка перевозила дрова, в’їхала у дерево, аби уникнути жертв.

Аварія з патрульними, підбита маршрутка та кілометровий затор: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

 Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар