Аварія з патрульними, підбита маршрутка та кілометровий затор: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Минулий тиждень у Кропивницькому та області був багатий на неординарні аварії. Спочатку ДТП під аркою спричинила 2,5-кілометровий затор, далі автівка влетіла у яму від пориву водопроводу, у центрі протаранили маршрутку та збили жінку на пішохідному переході. А ще нетверезий чоловік перевіряв на міцність стовпи, а потім без номерів тікав по місту. Інший любитель оковитої на вантажівці зніс бетонну огорожу прямо на припарковану автівку. Був також і “щасливчик”, який умудрився в’їхати у Prius патрульних.

Перша електронна газета” продовжує серію щотижневих публікацій про дорожньо-транспортні пригоди на території міста та області.

У вівторок, 7 листопада, поблизу арки по вулиці Братів Ельворті у Кропивницькому сталася ДТП за участі Mitsubishi та Lada. Аварія призвела до того, що від перехрестя Олександрійського шосе і Миколи Левитського до перехрестя Ельворті і Євгена Чикаленка утворився 2,5-кілометровий затор.

Тоді Mitsubishi рухався в сторону Ковалівського парку і не надав перевагу в русі Lada, внаслідок чого сталося зіткнення.

На місці аварії поліцейським певний час довелося регулювати рух транспорту.

Наступного дня, вже на перехресті вулиць Гоголя та Декабристів Peugeot протаранив маршрутку №116. На щастя, ніхто не постраждав.

У результаті аварії автомобілі зазнали механічних пошкоджень, а патрульні також регулювали рух доки не усунули наслідки ДТП.

У середу, на капітально відремонтованій дорозі по вулиці Богдана Хмельницького у Світловодську колесо автомобіля “ВАЗ” потрапило в яму, яка утворилася після пориву водопроводу.

Голова місцевого квартального комітету Лідія Полтавець стверджує, що водопровідна труба саме на цьому місці вже неодноразово протікала і комунальники копали траншею не перший раз, аби її полагодити. Коли утворилася калюжа на дорозі, вона зрозуміла, що трубу знову прорвало і викликала аварійну службу. Проте до її приїзду автівка встигла потрапити до “пастки”.

Того ж дня, але вже у Кропивницькому стався доволі курйозний випадок. Близько 22:30 на перехресті вулиць Вокзальної та Віктора Чміленка нетверезий водій Audi не впорався із керуванням і врізався в електроопору. Після аварії чоловік зняв номера з автомобіля, сів у машину і разом із своєю дівчиною надумав тікати в сторону центру міста. Проте поліцейським вдалося досить швидко їх знайти за декілька кварталів від місця пригоди.

Виявилося, що рівень алкоголю у крові втікача перевищував норму у 7 разів.

Завдяки тому, що в автомобілі спрацювали подушки безпеки, ні водій, ні пасажир фізичних ушкоджень не отримали.

На винуватця поліцейькі склали відповідні адмінматеріали, а машину відвезли на спецмайданчик.

Дата 9 листопада 2017 року точно запам’ятається водійці Ford, яка у самісінькому центрі Кропивницького на пішохідному переході збила 55-річну жінку.

У результаті аварії потерпілу доправили в 4-ту лікарню з підозрою на перелом ноги.

Снова..дтп, снова на пешеходном, снова люди…

Опубліковано Sergey Kuzjutichev 9 листопад 2017 р.

А інша ДТП сталася об 11:30. Водій Geely їхав вулицею Ярослава Мудрого, не дотримався безпечної дистанції та врізався з Hyundai, який рухався попереду.

У результаті аварії ніхто не постраждав, автівки зазнали механічні пошкодження.

10 листопада, близько 8 години ранку, на приватній території по вулиці Родимцева нетверезий водій вантажівки зніс бетонну огорожу, яка впала прямо на припаркований легковий автомобіль “Ford Fiesta”.

Водій за кермом КрАЗу здавав назад і в’їхав у секцію бетонної огорожі. Від зіткнення огорожа впала на легковик, який стояв поруч. На щастя, на той момент у салоні нікого не було.

Правоохоронці виявили у крові водія 0,48 проміле алкоголю, що перевищує допустиму норму.

Того ранку ще одним “щасливчиком” виявився водій Lada, який на Університетському проспекті умудрився врізатися у Toyota Prius патрульної поліції.

Автомобіль патрульних рухався в сторону обласної лікарні. В цей час перед ними зупинилася маршрутка, аби висадити пасажирів на зупинці. Поліцейські зменшили швидкість, а водій Lada не дотримався безпечної дистанції руху, не встиг зреагувати і в’їхав у бампер Toyota.

У результаті аварії ніхто не постраждав. Автівки зазнали механічних пошкоджень. Водій Lada був тверезий.

Фото: автора, очевидців та патрульної поліції Кропивницького

Наступну порцію аварій шукайте за тегом #ДайджестДТП

Три смерті, монумент Другої світової та десятки розбитих автівок: дайджест ДТП у Кропивницькому та області


Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар