У Кропивницькому спіймали рецидивіста, який обікрав понад 20 ліфтів

Кропивницькі поліцейські заарештували зловмисника, який минулого тижня обікрав ліфти у двох під’їздах на вул. Пацаєва. Як виявилося, на його рахунку вже понад 20 крадіжок ліфтового обладнання, а 20 років свого життя 38-річний підозрюваний уже провів за ґратами.

Про це йдеться у сюжеті випуску новин філії ПАТ “НСТУ “Кіровоградська регіональна дирекція”, повідомляє Перша електронна газета.

Підозрюваний пробирався у машинне приміщення і цупив звідти гальмівні котушки. Як раніше розповідала Першій електронній начальниця ЖЕО №4 Людмила Запорожець, такі котушки коштують понад 8 тис. грн кожна.

Саме на території цього ЖЕО сталося найбільше подібних крадіжок.

6 листопада, у день крадіжки обладнання у ліфтах під’їздів за адресою вул. Пацаєва, 12, корп. 1, мешканці будинку помітили підозрілого чоловіка з пакетом. Саме тут він і “спалився” – його зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена у дверях однієї із квартир.

Особу зловмисника поліціянти вже встановили. Ним виявився 38-річний місцевий житель.

“Кропивницьким відділом поліції зафіксований факт 21-ї крадіжки ліфтового обладнання, а саме гальмівної катушки. Крадій на даний момент знаходиться у відділі поліції, йому мають обирати міру запобіжного заходу. Проводяться слідчі дії”, – розповів начальник відділу превенції Кропивницького відділу поліції Юрія Пантюхов.

Аби упередити такі крадіжки у міській раді розглядають варіант встановлення металевих дверей із якісними замками на машинних приміщеннях. Також є пропозиції організації диспетчеризації ліфтів та встановлення у них відеоспостереження.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар