Від вогнепального поранення у Миколаєві загинув військовий з Олександрії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 20 жовтня, вранці від вогнепального поранення в військовій частині у Миколаєві загинув 28-річний контрактник з Олександрії Сергій Кривоконь. Більше нічого про обставини загибелі чоловіка наразі невідомо.

Інформує Перша електронна з посиланням на Мою Олександрію

Інформацію про загибель військового підтвердили в Олександрійському військкоматі.

Кривоконь загинув вранці від вогнепального поранення в військовій частині в Миколаєві. Деталі уточнюються.

Фото зі сторінки Сергія у Фб

Чоловік жив в Олександрії, працював учителем історії в Недогарскій школі. У березні 2015 року по мобілізації був покликаний в АТО. У званні рядового служив в Миколаївській 36-й бригаді морської піхоти, брав участь в бойових діях. Після закінчення терміну мобілізації залишився в цій же частині на службі за контрактом. У серпні 2016 року атестували до молодшого лейтенанта. На даний момент частина знаходиться на ротації в Миколаєві.


Нагадаємо, 19 жовтня, на Рівнянському кладовищі у Кропивницькому провели в останню путь бійця 17 ОМПБ із селища Нового Андрія Беспалова, який днями підірвався на розтяжці у зоні проведення АТО.

Попрощатися з героєм неоголошеної російсько-української війни прийшли родичі та близькі загиблого, представники міської та обласної влади, військові побратими, волонтери і просто небайдужі містяни.

Близько тижня тому на Кіровоградщині відкрили меморіальну дошку військовослужбовцю 59-ї мотопіхотної бригади Євгену Яловцю. Пам’ятку встановили на фасаді школи села Созонівка, в якій навчався загиблий.

4 вересня третій окремий полк спеціального призначення відзначив свою ювілейну 55-річницю від дня заснування. Під час урочистостей був піднятий прапор України, який майорів над Донецьким аеропортом, бійці пройшли по плацу святковим маршем та отримали подяки, грамоти, нагрудні знаки, військові звання і премії. Крім того, міський голова також передав кропивницькій волонтерці Тетяні Бородіній, яка завідує їдальнею полку, сертифікати на побутову техніку для військових.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар