Нетвереза кропивничанка погрожувала людям пістолетом та пошкодила поліцейську автівку

Патрульні затримали нетверезу жінку, яка намагалася вирішити конфліктну ситуацію за допомогою зброї. Вчора, 10 квітня, близько 13:00 патрульні отримали повідомлення від заявниці про те, що навпроти її будинку невідомі влаштували фотосесію.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції на сторінці у Facebook.

Приїхавши на місце події, на провулок Пушкіна, охоронці порядку побачили 51-річну жінка, яка чіплялася до групи молоді та висловлювалась в їхній бік нецензурною лайкою. Заявниця мала явні ознаки алкогольного сп’яніння. На зауваження та вимоги заспокоїтися не реагувала. Вимагала, щоб всі забиралися геть, а також попередила патрульних, що вона “своя”.

Пізніше з’ясувалося, що жінка в минулому працювала у правоохоронних органах.

Громадяни повідомили патрульним, що жінка погрожувала їм предметом, схожим на пістолет. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у неї пістолет травматичної дії. Несподівано жінка почали чинити опір патрульним та намагалась втекти.

“У результаті конфлікту жінка схопилась за зброю та почала водити нею по капоту службового автомобіля, пошкодивши лакофарбове покриття. Після цього її було одразу затримано”, – пояснив ситуацію інспектор патрульної поліції Андрій Бурянський.

За образливе чіпляння до громадян, а також за невиконання законних вимог працівників поліції на жінку складено адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та 185 (Злісна непокора працівника поліції) КУпАП.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу для реєстрації пошкодження службового автомобіля та вилучення зброї. Громадянку доправили до міського відділу поліції. Справою займаються слідчі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар