На Кіровоградщині водій вантажівки, перебуваючи “під кайфом”, погрожував поліцейським пістолетом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині поліцейські зупинили водія вантажівки, який перебував за кермом під впливом наркотиків. На додачу, чоловік ще й перевозив зброю та заборонені речі. Також чоловік намагався уникнути спілкування з правоохоронцями, погрожуючи предметом, схожим на пістолет «Флобер».

На автодорозі «Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя», поблизу обласного центру, поліцейські роти реагування патрульної поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили 28-річного водія автомобіля «МАН», мешканця Вінниччини.

Під час спілкування інспектори звернули увагу на фізичний стан керманича. Водій автівки перебував за кермом з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Також чоловік намагався уникнути спілкування з правоохоронцями, погрожуючи предметом, схожим на пістолет «Флобер».

До того ж, поліцейські запідозрили, що чоловік може перевозити наркотичну речовину, тож одразу ж викликали слідчо-оперативну групу.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці знайшли та вилучили пакунок із подрібненою речовиною рослинного походження із характерним запахом коноплі, пристрої для вживання наркотиків та предмет, схожий на пістолет.  Знайдену речовину та предмети направлені на дослідження.

Інформацію про дану подію внесено до Єдиного обліку. Наразі тривають слідчі дії.

Також на водія складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму,

аналізу та планування управління превентивної діяльності

ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар