У десятці кращих дзюдоїстів України – два кіровоградці

Федерація дзюдо України підвела підсумки минулого року і склала рейтинг кращих представників вітчизняного дзюдо. До провідної десятки увійшли два борці, що з 2013 року разом із Києвом представляють і Кіровоградську область – Дмитро Лучин, який у рейтингу четвертий і Кеджао Ньябалі – шосте місце.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Дзюдо-Центр.

Саме з їхніми виступами на національному та міжнародному татамі протягом минулого року пов’язані найбільші успіхи кіровоградського дзюдо. Наприкінці квітня у складі збірної України вони вибороли бронзові нагороди чемпіонату Європи у видовищних командних змаганнях «стінка на стінку».

Входили кіровоградські борці до призової трійки на світових етапах серії Гран-Прі IJF (International Judo Federation). Дмитро Лучин зробив це двічі: виборов третє місце на міжнародному турнірі Гра-прі Самсун у Туреччині, а завершив сезон «бронзою» на останньому міжнародному старті сезону Гран-прі Кореї. Кеджао на острові Чеджу в Кореї повторив медальний злет Дмитра і теж піднявся на високе третє місце. Ця нагорода стала для нього єдиною на міжнародних етапах протягом минулого року.

Мали борців і нагороди національного рівня: Лучин виграв національну першість, Ньябалі став володарем Відкритого кубку України та зійшов на третє місце п’єдесталу пошани чемпіонату України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар