На свята світловодці несподівано встановили рекорд

Нечувану рідкість відзначають у своїй роботі завідуючий травматологічним відділення Світловодської ЦРЛ Руслан Кулик і лікар-травматолог тутешньої поліклініки Андрій Переверзєв – 31 грудня 2013 року по 9 січня 14-го кількість травмованих громадян в результаті святкувань Нового року та Різдва Христового, якщо порівнювати з показниками минулих років, практично була нульовою.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, таке, за словами Переверзєва, сталося вперше за його лікарську практику. Зазвичай, каже він, у ці дні до його кабінету спостерігалося «паломництво» у вигляді молодиків та дівчат із синцями та іншими щелепно-лицевими забоями, отриманими під час сварок за святковими столами або неподалік від них, наприклад, під час нічної «прощі» до загальноміської красуні ялинки.

Цього ж року за цей період до травмпункту звернулись із подібними «захворюваннями» лиш двоє молодих людей. Основним же контингентом у ці дня у Переверзєва були, хіба що, пару-трійко літніх людей, які перечепилися об щось на своїх подвір’ях.

Аналогічна ситуація спостерігалася у ці зазвичай напружені для травматологів дні і у травматологічному відділенні, куди, як відомо доправляють більш серйозно травмованих громадян. Порізаних, постріляних, жорстоко побитих у інший спосіб людей, за словами завідуючого Кулика, до його відділення не надходило – ані на ранок 1 січня, ані на ранок 7 січня, а ні в будь-який інший день між цими датами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар