Біженець з Луганщини став волонтером в Кіровограді

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Павло Кучеренко – переселенець з міста Щастя Луганської області – став волонтером на Кіровоградщині. У мирному Кіровограді він збирає гуманітарну допомогу (теплі речі, продукти харчування, медикаменти) для своїх односельців та українських військових, котрі несуть службу в зоні АТО.

Як розповів Кучеренко сьогодні під час прес-конференції, він з сім’єю переїхав до Кіровограда у вересні. Переймаючись долею земляків, які залишилися у Щасті, професійний будівельник зайнявся волонтерством.

«І нашим військовим, і мирним жителям там туго: немає теплих речей, питної води, постійно бомблять блокпости, живуть у постійному диму. Ні про яке перемир’я не може бути мова, бо війна не припинялася ні на хвилину і триває досі», – зазначив він.

???????????????????????????????У Кіровограді Павлові допомагають в основному підприємці, котрі працюють на оптовому овочевому ринку – забезпечують свіжими продуктами. Особливо воїни просять цитрусові для підняття імунітету. А продавці з Критого ринку продають теплі речі та інші товари зі скидкою. Волонтер самостійно винаймає машину, яка відвозить в АТО близько 2 т. продуктів харчування та речі першої необхідності. Проте коштів для транспортування гуманітарної допомоги катастрофічно не вистачає.

Усіх, хто може і хоче допомогти, Павло Кучеренко просить приходити на овочевий ринок: «Основний орієнтир на ринку – це прапор України. Тут стоять патріоти-підприємці, котрі щотижня відвозять продукти харчування в зону АТО».

Контактні телефони волонтера: 095- 140-62-67 та 067-850-21-09

Поширити:

Залишити коментар:

коментар