Максим Березкін зустрівся з представниками громадськості (ФОТО)

Сьогодні, 10 жовтня, у прес-центрі «Зірка» відбулася зустріч кандидата в народні депутати України по 99-му виборчому округу Максима Березкіна з ветеранами і пенсіонерами.

У ході зустрічі представники громадських організацій підняли найбільш хвилюючі питання для мешканців Кіровограда. Серед них, зокрема, впровадження обіцяного місцевою владою маршруту №7, відсутність Будинків культури в місті, перевірка онкологічного диспансеру на предмет надання платних послуг, повернення пільг, скасованих тодішнім Прем’єр-міністром Миколою Азаровим у 2011 році, реорганізація сміттєзвалища на Завадівці, вирішення питання надання квартир 117 афганцям, які і досі не отримали гарантованого державою житла, а також необхідність проведення психологічної реабілітації для військовослужбовців, які повернулися із зони проведення АТО.

фото до матеріалу

Під кінець зустрічі представники громадськості висловили бажання брати активну участь у громадському контролі влади, направивши своїх представників до міської ради та Кіровоградської облдержадміністрації.

– Зважаючи на беззаперечну користь і важливість сьогоднішньої зустрічі, пропоную вам, шановні, і надалі збиратися таким же складом у майбутньому. Хочу підкреслити, що такі зустрічі відбуватимуться незалежно від того, виграю я вибори чи ні.

На мою думку, ми всі вже втомилися від трафаретних обіцянок і популістських промов. Саме тому хочу підкреслити, що я не хочу обіцяти золотих гір, адже у випадку перемоги я буду лише одним голосом із 450, проте, будьте певні, я докладу максимум зусиль, щоб цей голос був почутий, а інтереси моїх земляків захищені, – зазначив Максим Березкін під завісу зустрічі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар