І голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, і представники майдану налаштовані на конструктив (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко зустрівся сьогодні з представниками громадськості. Представники майже десятка громадських організацій, делеговані зборами громадськості, завітали до конференц-зали ОДА.
Спочатку керівник кіровоградської «Самооборони» Микола Джоган запропонував Сергієві Кузьменку написати заяву про звільнення за власним бажанням. Проте згодом розмова перейшла в конструктивний діалог.

Новопризначений голова ОДА відповів на всі запитання та претензії висловлені до нього. Зокрема вкотре спростував закиди щодо голосування за «диктаторські закони» та пообіцяв надати запит до Верховної Ради з приводу своєї заяви про не підтримку зазначених законів.

Сторони також окреслили співпрацю в частині покращення забезпечення військовим спорядженням кіровоградських частин, що перебувають в зоні АТО. Зокрема – доведення до належного стану бронетехніки, яку мають отримати військові.

Згодом, після своєрідних дебатів, Сергій Кузьменко запропонував активістам перейти в його кабінет, для того, щоб обговорити умови меморандуму про співпрацю облдержадміністрації з представниками Євромайдану та громадськості та намітити подальші напрямки спільної роботи.

На завершення варто сказати, що наразі не зрозуміло, наскільки конструктивною буде співпрацю, про яку сторони вже, власне, домовилися. І чи буде взагалі.

Принаймні, склалося враження, що частина присутніх погодились на пропозицію Сергія Кузьменка співпрацювати на користь області та внести для цього свої конструктивні пропозиції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар