Кіровоград провів в останню путь загиблого прикордонника

Сьогодні, 2 серпня, кіровоградці прощались з земляком, воїном – прикордонником, сержантом Паршутіним Олегом Володимировичем, що загинув 31 липня в результаті обстрілу з гранатометів бойовиками прикордонного підрозділу “Василівка” Амвросіївського району Донецької області.

Громадянська панахида проходила на Театральній площі. Тіло другого воїна-прикордонник, якого повинні були ховати сьогодні,  привезуть до Кіровограда пізніше. Тож завтра в той самий час, о 10:00, відбудеться траурна церемонія по загиблому Черноморченко.

Голова ОДА Олександр Петік звернувся до кіровоградців, які прийшли вшанувати пам’ять воїна, словами: ” Як представник держави я прийшов віддати почесті герою. Але також я прийшов як простий українець до загиблого великого українця”.

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко звернувся до рідних загиблого: “Він жив поряд з нами, служив поряд з нами. Та коли над країною нависла небезпека, пішов служити за Україну і загинув за нас. Все, що залежить від нас, для вшанування пам’яті Олега, ми зробимо. Ми не залишимо рідних і близьких Олега самих у біді і допоможемо усім, чим зможемо”.

Від міської влади до присутніх звернувся Сергій Васильченко, заступник міського голови:  “Слова не повернуть людину, яка захищала нас і загинула. Тож я просто хочу вклонитися герою, що загинув, захищаючи усіх нас”.

Сержант Віталій Прокутко, що служив разом із загиблим героєм, згадував: “”Зачепило” його на Веселівці під час гранатометного обстрілу. Він був людиною з великої літери. Справжнім воїном, справжнім другом”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар