У Голованівському районі відбувається спроба захоплення державного спиртзаводу

Просто зараз у присутності представників міліції люди, які попри відсутність легітимних документів вважають себе представниками “нових власників”, здійснюють силове захоплення дочірнього підприємства «Межиріцький вітамінний завод» Державної акціонерної компанії «Укрмедпром», що знаходиться у селі Межирічка Голованівського району Кіровоградської області.

Нагадаємо, що 29 липня  близько 22:00 на територію увірвалися невідомі особи. На території підприємства, яке займається виробництвом спирту, на той момент знаходились кілька охоронців та заступник директора Тетяна Чудна. За версією Тетяни Чудної людина, яка представилася новим директором підприємства, після вибивання дверей потрапила до кабінету директора та заволоділа пакетом документів, у тому числі і договорами підприємства, та, за деякими даними, грошима та готовою продукцією. Представники міліції та органи слідства утримувались від коментарів на період проведення перевірки.

Згідно чинного законодавства, зміна власника чи форми власності (у даному випадку – з державного підприємства на публічне акціонерне товариство) не може відбуватися без згоди засновника підприємства, яким є Кабінет міністрів України. У людей, які намагаються захопити підприємство, такі документи відсутні.

Сьогодні людина, яка називає себе “новим директором підприємства”, Ткачик Тетяна Анатоліївна, привезла з собою 8 осіб, озброєних спецзасобами (дубинками, електрошокерами, наручниками і предметами, схожими на газові балончики) та з собаками. Документів, які б підтверджували право на перебування на території заводу, у них відсутні. Охорона підприємства наразі намагається не допустити невідомих на територію підприємства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар