У Кропивницькому на пішохідному переході водій переїхав жінку та її 4-річну доньку

Учора, 12 жовтня, о 19.40 на Ковалівці сталася ДТП, у якій постраждали мати, її 4-річна донька та свідок аварії. Автомобіль “Опель” наїхав на пішоходів, коли вони переходили дорогу на зелене світло світлофора. Свідок постраждав під час допомоги постраждалим.

“Щойно була свідком жахливої аварії. На Босфорі машина збила жінку з дитиною (вони живі). У водія відмовили гальма, і він протягнув їх під машиною метра три, напевно. Довелося підняти машину, щоб витягнути їх. Я тягнула дитину, інші тягнули жінку. Дитина у стабільному стані, а мамі дісталося більше –  скаржилася на болі в нозі та спині.

Це жахливо, у мене до цих пір не висохли очі від сліз. У мене є дитина, з якою я ходжу по пішоходних переходах впевнено. Тепер моя думка категорично інша. Будьте обережними, прошу, тому що зелене світло не гарантує вам безпеку”, – написала свідок аварії, кропивничанка Алла Махно, на своїй сторінці у Фейсбук.

У прес-службі патрульної поліції Кропивницького повідомляють, що постраждалі переходили на пішохідному переході на зелене світло світлофора. Водій не загальмував, оскільки, як він стверджує, у нього відмовили гальма. Саме тому пішоходи потрапили під колеса автівки.

“Патрульні, які прибули на місце пригоди стверджують, що шини коліс “Опеля” були повністю стерті. Але ми не стверджуємо, що саме це стало причиною аварії. Причини ДТП зараз з’ясовує слідчо-оперативна група міськвідділку поліції”, – прокоментувала подію речник патрульної поліції Наталя Трішина.

Також Наталя Трішина повідомила, що після ДТП трьох постраждалих забрала карета швидкої допомоги – маму з донькою та свідка, який розбив скло автомобіля, щоб витягнути водія з машини. Як стверджують свідки аварії, після наїзду на пішоходів водій довго не виходив з машини, тому очевидцю довелося “виводити” його силоміць.

Одразу ж по прибуттю на місце пригоди патрульна поліція перевірила водія “Опеля” на драгері – алкоголю у крові не виявлено.

14650615_337765293242337_3864012051304115737_n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар