Нападник кропивницької “Зірки” перебрався до чернігівської “Десни”

Нападник Артем Фаворов залишив кропивницьку “Зірку” і відразу підписав трирічну угоду з чернігівською “Десною”.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційних сайтів ФК “Зірка” та ФК “Десна”.

Як йдеться у повідомленні на сайті кропивницької команди, контракт із Артемом Фаворовим було розірвано за обопільною згодою сторін.

28 січня цього року найкращий футболіст Першої ліги 2016-го року вже підписав трирічну угоду з чернігівською “Десною”. Таким чином Артем приєднався до свого рідного брата – одного з лідерів “Десни” Дениса Фаворова. Як повідомляється на сайті “Десни”, у Чернігові Артем буде виступати під номером 19.

© footboom.com

Артем Фаворов приєднався до кропивничан у вересні 2016 року. Після чого, з січня 2017 року знаходився в оренді в датському «Вайле». Улітку минулого року повернувся в розташування «зіркових». Загалом, за весь час перебування в складі «жовто-червоних» Артем провів 21 поєдинок у складі першої команди й забив три м’ячі.

“Зірка” дякує Артему за співпрацю й бажає подальших успіхів у футбольній кар’єрі.

Нагадаємо, у січні цього року “Зірка” розірвала за обопільною згодою сторін контракт із півзахисником Марком Кастельсом Ортегою. Форвард кропивницької команди Адерінсола Есеола відправився на півроку в оренду у казахський “Акжайик”. А днями “Зірка” підписала контракт з 24-річним захисником Антоном Братковим.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар