Нападник “Зірки” півроку проведе у казахському “Акжайику”

Есеола мчить у напрямку воріт київського "Динамо"

Форвард кропивницької “Зірки” Адерінсола Есеола півроку проведе у Казахстані. Як повідомили в ефірі телеканалу “Футбол 1”, форварда орендував “Акжайик”, який очолює Володимир Мазяр. Орендна угода розрахована на шість місяців. Минулого сезону цей клуб зайняв 10 місце з 12 команд у казахській прем’єр-лізі і зберіг прописку в еліті лише за рахунок перемоги у матчі на вибування.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на ua-football.

Футболіст вже дебютував за казахську команду і відзначився голом у контрольному матчі з “Маріуполем”.

За словами нападника, він хотів попрацювати з Мазяром, пише “Футбол 24“.

“У мене була пропозиція з Малайзії, але я там не можу грати. Також були варіанти з України від клубів Прем’єр-ліги та Першої ліги.

Хочеться попрацювати з Мазяром. Так, тренер специфічний, але я мав справу з різними тренерами, тому мене це не сильно хвилює, адже на мене розраховують. Я професіонал, тому для мене це звична справа”, – сказав Есеола.

У сезоні 2017/18 Есеола зіграв 5 матчів за “Зірку” в УПЛ, а також провів 11 поєдинків і забив 7 голів за “Арсенал” в Першій лізі.

Контракт Есеоли із “Зіркою” закінчується влітку 2018 року. Нагадаємо, українсько-нігерійський нападник приєднався до кропивничан у кінці січня 2017 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар