Кропивницька “Зірка” офіційно представила 5 новачків

Сьогодні, 15 вересня, у прес-центрі кропивницької “Зірки” офіційно представили 5 новачків команди.

Футболки “Зірки” з рук президента клубу Максима Березкіна отримали аргентинець Федеріко Перейра, іспанці Борха Екіса та Айтор Фернандес, українець Артем Фаворов і костаріканець Джонатан Мойя.

Усіх новачків кропивницька команда придбала протягом останнього місяця. Більш того, 4 з них вже грали за “Зірку” у матчі проти “Карпат”.

У основному складі команди грали аргентинець Федеріко Перейра та іспанець Борха Екіса. Атакуючий хавбек Артем Фаворов, і нападник Джонатан Мойя вийшли у другому таймі на заміну. Артем Фаворов тоді забив переможний гол “Зірки”.

“Зірка” вибрала європейський вектор розвитку, і це не просто гучні слова. Ми змінюємо філософію гри клубу – ми будуємо гру, яка буде приносити радість вболівальникам, і буде приносити результат. Максим Станіславович пообіцяв, що будуть придбані класні футболісти, і він дотримався свого слова. Ви самі бачили, що вже в першій зустрічі змінилась якість гри, стиль гри команди. Ми зараз будуємо тактику раціонального футболу, з контролем м’яча, коли ми будемо швидко проходити центр поля і результативно атакувати”, – розповів під час представлення новачків спортивний директор клубу Віктор Догадайло.

Президент “Зірки” Максим Березкін зазначив, що останні 2-3 тижні трансферного вікна тренерський штаб і все керівництво клубу займалися посиленням команди. Щодо подальшого придбання нових футболістів, президент клубу зазначив:

“В першу чергу, це справа тренерського штабу, хочуть вони далі посилювати команду, чи вже ні. Я вважаю, що на сьогодні всі задоволені гравцями, які поповнили клуб, і більше придбань не планується”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар