“Друга ріка” відсвяткувала у Кіровограді своє 20-річчя (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

“Друга ріка” приїхала до Кіровограда в рамках всеукраїнського туру, присвяченого 20-річчю гурту. 

“Це все-таки відповідальний концерт – 20 років. Складаєш трек-лист, пишеш пісні, а потім життя вносить свої корективи, але ми все-одно зіграємо майже всі хіти, які написали за ці перші 20 років. Сподіваюсь, перші”, – зазначив Валерій Харчишин на початку концерту.

Незважаючи на спроби деяких кіровоградських прихильників “урізноманітнити” концертну програму, “Друга ріка” все ж відіграла композиції за сценарієм.

“Хочеться вірити, що все добре. Але, на жаль, гинуть наші воїни або повертаються інвалідами. Ми робимо вигляд, що все нормально, що життя триває. І так має бути. Має бути мир. Ми маємо жити в щасливій країні. Про це все не дуже хочеться думати. Ми закриваємо очі, занурюємося, як страуси в пісок, і робим вигляд, що нічого немає. Все набридло. Війна набридла. Набрид “патріотизм”, про який постійно говорять. Скільки можна? Вже хочеться жити так. Але все ж таки ми мусимо боротися, бо без боротьби нічого не буде”, – сказав Валерій Харчишин перед виконанням пісні “Я чую”, присвячену всім воїнам, які захищають нашу країну.

Під час цієї пісні кіровоградці встали зі своїх місць. Так само стоячи слухали і всі пісні “на біс”, де пролунали одні з найвідоміших хітів “Другої ріки”.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар