П’яна жінка вилізла на сцену під час концерту “Другої ріки” у Кіровограді (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 10 березня, під час концерту “Другої ріки” у Кіровограді дуже нетвереза жінка кілька разів намагалась піднятися на сцену філармонії. Під час однієї зі спроб навіть ледь не пошкодила світлове обладнання.

На концерт “Другої ріки” жінка прийшла з молодиком. Обоє – в нетверезому стані. Поки чоловік “відривався” під пісні улюбленого гурту, жінка намагалася піднятися на сцену.

Перших пів години йому вдавалося спіймати кіровоградку на півшляху до слави, але її наполегливість була сильнішою. Жінці двічі вдалося подолати перешкоди у вигляді чоловіка та сходів, які були майже непоборною перепоною у її стані. Один раз вона навіть ледь не досягла фінішу – дійшла лиш до середин сцени. Її цілеспрямованому руху завадив елемент світлового обладнання, який був розміщений на підлозі – кіровоградка в нокауті. Під час зворотнього шляху до залу жінка ненавмисно змінила розміщення декорації – вони заважали їй іти. Тож насолодитись прогулянкою на всі сто жінці так і не вдалося.

Зрештою, музиканти знали свою справу і, невідволікаючись, грали концерт. “Оце вам завтра буде погано, люди добрі”, – звернувся до нетверезої парочки фронтмен гурту Валерій Харчишин.

“Яру прихильницю” і її “охоронця” вивели з залу після кількох спроб прогулятись по сцені. Згодом чоловік таки повернувся – він все ж відривався на безпечній відстані. Тоді Валерій Харчишин поцікавився у молодика: “А де ділась наша найкраща фанатка? З нею веселіше”.

Тож коли “Другу ріку” десь у наступному місті запитають, чим їм запам’ятався Кіровоград, вони розказуватимуть історію про “найкращу фанатку”.

Репортаж із концерту читайте на Першій електронній згодом

Поширити:

Залишити коментар:

коментар