У Кіровограді співали “Скрябіна” у річницю гибелі фронтмена гурту (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 2 лютого, у річницю гибелі музиканта Андрія Кузьменка Кіровоград приєднався до всеукраїнської акції вшанування пам’яті Кузьми. Не площі Героїв Майдану більше сотні кіровоградців співали пісні під гітару, запалювали свічки, а потім запустили небесні ліхтарики.

“Щоразу на подібних заходах я боюсь, що люди не прийдуть. Не тому, що боюсь “провалу” вечора. Просто не хочу навіть думати про те, що люди забувають. Тож дуже рада, що сьогодні на площі зібралось так багато прихильників Скрябіна. І майже всі залишилось до кінця, пропонували пісні до виконання і співали навіть без музики”, – ділиться координатор фан-клубу Скрябіна у Кіровограді “Шампанські очі” Ольга Ткаченко.

Завчасно Ольга не запрошувала багато музикантів. Почали співати Альона Олійник та Сергій Цигульський. Костя Абрамов виконав пісню із давніх архівів – “L. V”. Її мало хто знав, але текст вчили на ходу і підспівували принаймні приспів. А потім гітара пішла “по руках”. Прихильники просто на ходу підлаштовували гітару під себе і грали наступні пісні.

Читайте також: У Рік самотності кіровоградці співали пісні Кузьми та запускали небесні ліхтарики (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар