Учора в Олександрії розпочався марафон швидких одружень

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 2 грудня, у Олександрії стартував проект «Шлюб за добу», що був ініційований Мін’юстом для термінового пришвидшення процедури реєстрації стосунків. Цього дня перевагами нового сервісу скористалися дві пари – Андрій і Тетяна Терещенки та Олександр і Олександра Запорії.

Інформує прес-служба ГТУЮ у Кіровоградській області.

«Завдяки реалізації пілотного проекту “Шлюб за добу” жителі Кіровоградщини мають можливість одружитися максимально швидко й не витрачати  при цьому час на проходження тривалих бюрократичних процедур у двох містах Кіровоградщини – Кропивницькому та Олександрії. До речі, в обласному центрі з моменту появи сервісу за пришвидшеною процедурою одружилося 226 пар», – повідомив начальник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Варто відзначити,  що організатором реєстрації стосунків за пришвидшеною процедурою в Олександрії є Палац урочистих подій, який подав на адресу обласного управління юстиції відповідне клопотання про спроможність надання послуг із організації проведення державної реєстрації шлюбу.

Нагадаємо, 31 березня у приміщенні кропивницького “Музею мистецтв” відбулися перші реєстрації весілля за програмою «Шлюб за добу». Одночасно поєднати свої долі вирішили дві пари: Кравченко Дмитро і Лопутко Світлана, Кашкарьов Дмитро та Кравченко Тетяна.

23 вересня у рамках проекту “Шлюб за добу” у Кропивницькому одружився учасник АТО. Напередодні 4 серпня у рамках проекту “Шлюб за добу” у Кропивницькому одружилась сота пара.

Загалом протягом липня за пришвидшеною процедурою офіційно зареєстрували свої стосунки 26 пар. Зокрема, сервісом «Шлюб за добу» скористалися шестеро іноземців.

Як у Кропивницькому зареєструвати шлюб за добу
Поширити:

Залишити коментар:

коментар