Кропивницький «Золотой Век» мінімально переміг кременчуцький «Кремінь»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У першій грі четвертого туру чемпіонату Україну серед команд Вищої ліги кропивницький «Золотой Век» у напруженому виїзному поєдинку мінімально переміг кременчуцький «Кремінь» – 86:89 (25:23, 21:26, 19:25, 21:15).

Пише прес-служба ФБКО.

У суботньому протистоянні команди видали рівну гру, перевагою в якій все ж таки володіли гості. Незважаючи на це, доля першого поєдинку вирішувалася на останніх секундах заключної чверті. В одній із останніх атак господарі скоротили відставання від команди Георгія Ступенчука до одного пункту. І коли до кінця матчу залишалося трохи більше 10 секунд, а м’ячем володіли кропивничани, своє вагоме слово в атаці сказав Олександр Дробязко. Гравець кропивницької команди заробив, а згодом і точно реалізував два штрафні кидки, встановивши у підсумку остаточний рахунок на табло. Втім, навіть після двох очок Дробязка, гравці «Кременя» могли уникнути поразки. За мить до фінальної сирени дальній кидок виконав лідер кременчужан Аміль Хамзаєв, але його спроба виявилася невдалою і рахунок залишився незмінним – 86:89 (25:23, 21:26, 19:25, 21:15) – на користь «Золотого Века».

Найрезультативнішими гравцями у складі кропиницької команди у першій грі проти «Кременя» стали Олександр Дробязко (27 очок), В’ячеслав Моторчук (17 очок), Сергій Юрченко та Богдан Сосой (по 13 пунктів).

Нагадаємо, сьогодні, 3 грудня, команди проведуть другу гру туру. Початок зустрічі о 13:00.

, фото БК «Кремінь»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар