Кіровоградщина – лідер з протизаконного будівництва

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У І кварталі 2016 року (січень-березень) Держархбудінспекція здійснила 5,5 тис. перевірок об’єктів будівництва та на 1,8 тис. з них виявила порушення містобудівного законодавства За результатами перевірок на порушників накладено штрафів на загальну суму 65,2 млн. грн.

Найбільше штрафів накладено в Кіровоградській (18,2 мнл. грн.), Одеській (10,6 млн. грн.), Київській (6,4 млн. грн.) та Херсонській (2,9 млн. грн.) областях.

Також в першому кварталі 2016 року в рамках здійснення державного архітектурно-будівельного нагляду ДАБІ провела 138 перевірок місцевих органів містобудування та архітектури. У результаті більше половини таких перевірок виявили порушення містобудівного законодавства. Держархбудінспекція видала 87 приписів на усунення порушень, дія більше сотні рішень місцевої влади зупинена, ще 154 рішення скасовано.

Прес-служба ДАБІ України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар