Новгородка прийняла рішення об’єднатися в одну громаду

Депутати Новгородківської селищної ради під час сесії, яка відбулася 25 квітня, підтримали ініціативу селищного голови і рішення Громадських слухань щодо створення об’єднаної територіальної громади.

Про це повідомляє директор Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування Олег Яременко, який був присутнім на згаданій сесії.

“Депутати одноголосно підтримали необхідність створення Новгородківської об’єднаної територіальної громади, що стало наслідком виваженого і розумного ставлення до розвитку цієї території та бачення її перспектив”, – коментує Олег Яременко.

novgorodka_1

Нагадаємо, що ще 4 квітня під час громадських слухань у Новгородці було прийнято рішення ініціювати процес об’єднання в одну територіальну громаду. Тоді участь у громадських слуханнях взяли понад сто осіб, з яких 97 проголосували «за» ініціювання процесу об’єднання.

“Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», готовий і далі інтенсивно надавати всю необхідну інформаційну та консультативну допомогу тим органам місцевого самоврядування на Кіровоградщині, які наразі перебувають у процесі підготовки до об’єднання”, – коментує Олег Яременко.

Якщо представникам ініціативних груп потрібні коментарі, консультації чи навчання (а все це – безкоштовно!) від Центру розвитку місцевого самоврядування, телефонуйте будь ласка за номером: (0522) 32-02-86 (щодня у будні з 9.00 до 18.00).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар