Перша кропивницька маршрутка в EasyWay: за рухом 1-Ц можна спостерігати онлайн

У Кропивницькому перший приватний перевізник надав публічний доступ до онлайн-руху своїх маршруток. Днями у Системі пошуку маршрутів громадського транспорту EasyWay з’явився GPS-сигнал автобусів на маршруті №1-Ц. Окрім того, у цих автобусах відтепер є безкоштовний доступ до мережі Інтернет.

Про це Першій електронній газеті розповів Дмитро Вінницький, директор ПП “Олікс”, яке обслуговує маршрут №1-Ц.

За словами керівника фірми-перевізника, GPS-трекери у автобусах його фірми встановили ще 3 місяці тому. Їх налаштовували і випробовували, а тепер вирішили оприлюднити GPS-сигнал у загальний доступ.

1
рух маршруток 1-Ц у режимі онлайн / скріншот із сайту EasyWay

Дмитро Вінницький запевнив, що найближчим часом оприлюднить GPS-сигнали усіх своїх автобусів.

“Ми орієнтуємося на якість надання послуги, тому підійшли до цього питання із перспективою. В 1-Ц у нас встановлені трекери і обладнання для доступу до мережі Інтернет через WI-FI. Коли у місті з’явиться покриття швидкісного мобільного 4G-інтернету, ми зможемо роздавати його сигнал у наших автобусах”, – додає директор ПП “Олікс”.

Окрім того, Дмитро Вінницький цього року планує реалізувати на своєму підприємстві унікальний проект, пов’язаний із автоматизацією руху пасажирського транспорту. Про деталі цього проекту він обіцяє розказати журналістам пізніше.

Рух маршруток № 1-Ц доступний у режимі онлайн за ПОСИЛАННЯМ. Додаток EasyWay також можна встановити на смартфон чи планшет.

Нагадаємо, у Системі пошуку маршрутів громадського транспорту EasyWay можна також слідкувати за GPS-сигналом комунальних автобусів та тролейбусів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар