Міністр освіти Лілія Гриневич вручила подяки двом кропивницьким педагогам

Сьогодні, 19 лютого, на Кіровоградщині з робочим візитом перебуває Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Під час відвідин НВО №25 у Кропивницькому посадовець вручила подяки від Міністерства двом вчителькам молодших класів.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Вчительки початкових класів Комунального закладу “Навчально-виховне об’єднання №25 “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, Центр позашкільного виховання “Ліра” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” Галина Прокопенко та Людмила Журавльова отримали подяки від Міністерства освіти і науки України за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий внесок у розроблення інноваційної моделі “Нова українська школа”.

“Я бажаю успіху, тому що перед вами лежить ще довгий і кропіткий шлях, адже діти прийшли у пілотні школи не на один рік, а на всю початкову школу. І тому вам треба триматися, берегти себе, працювати ще більш творчо та критично. Тому що все, що ви отримуєте від міністерства – це не догма. Нам важливо чути думку вчителя-практика і за потреби мати з ним зворотній зв’язок”, – зазначила Лілія Гриневич.

DSC_0291

DSC_0313

DSC_0320

Поширити:

Залишити коментар:

коментар