Сніг на вулицях Кропивницького – головна тема наради міського голови 

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 22 січня, головною темою традиційної понеділкової наради міського голови Кропивницького став сніг на вулицях міста. На думку Андрія Райковича, загалом комунальники впоралися із завданням, але деякі проблеми все ж мали місце. 

Інформує кореспондент Першої електронної із апаратної наради.

На думку міського голови, із прибиранням снігу на дорогах міста комунальники впоралися якісно. Але тепер Андрій Райкович наголосив, що треба зосередитися на вивезенні куп снігу, які нагорнули обабіч доріг:

“Вся техніка має бути мобілізована для вивезення снігу”.

За словами очільника міськради, комунальники не зможуть вивезти увесь сніг із міста, включно з приватними секторами, адже це колосальні затрати для міського бюджету.

“Але навчальні заклади і центральна частина міста має бути винищена”, – наголосив Райкович.

Також міський голова розпорядився звернути увагу на чищення пішоходних переходів, зупинок та пандусів для людей з інвалідністю.

Водночас, на думку очільника міста, підприємці, які є власниками кафе, ресторанів та магазинів мають проявити відповідальність і організувати вивезення снігу на своїх прилеглих територіях.

Величезну проблему, за словами Андрія Райковича, створюють автівки, які припарковані на узбіччях. Незважаючи на безліч прохань, водій продовжують паркуватися по обидва боки дороги,тим самим заважаючи комунальній техніці чистити дорогу від снігу.

У зв’язку з цим Андрій Райкович вчерговий раз звернувся до поліції з проханням бути більш уважними до питання паркування машин у місті.

Нагадаємо, комунальні служби Кропивницького у ніч із 16 на 17 січня вступили у перше цьогоріч протиборство сніговій стихії. За інформацією директора КП «Універсал 2005» Віктора Панішка, снігоочисна техніка виїхала на розчистку транспортних магістралей обласного центру об 23.30.


 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар