Через хуліганів у Кропивницькому гальмується встановлення новорічної ялинки

Через відсутність охорони деякі кропивничани проявляють “нездоровий інтерес” до конструкцій новорічної ялинки, яку комунальники встановлюють на площі Героїв Майдану. Паркан навколо майбутньої новорічної красуні постійно пересувають. Тож встановлення головної ялинки області затримується – комунальники бояться, що люди почнуть розкрадати прикраси та інші елементи ялинки.

Про це сьогодні, 11 грудня, під час наради з питань ЖКГ повідомив директор КП “Міськсвітло” Дмитро Тоток.

За його словами, встановлення ялинки затримується через відсутність охорони. Люди постійно пересувають огорожу навколо неї.

Щоб уберегти конструкції ялинки від вандалів і крадіїв, охороняти об’єкт буде міська дружина. Про це під час наради розповів заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін. Він розпорядився офіційно звернутися до міської дружини з проханням організувати охорону ялинки.

Тим часом сьогодні, 11 грудня, продовжили встановлення ялинки. Працівники КП “Міськсвітло” облаштовують різдвяну зірку на верхівці каркасу.

Нагадаємо, у міськраді розповіли, що цього року ялинка буде оновлена, зі “свіжою” штучною хвоєю та відреставрованим каркасом. 600 тис. грн, які міська влада виділила на купівлю нової ялинки, використали для відновлення старої і додатково закупили нову ілюмінацію.

7 грудня, на площі Героїв Майдану фахівці КП “Міськсвітло” почали встановлювати каркас головної ялинки області.

елементи паркану, які деякі містяни постійно пересувають

елементи паркану, які деякі містяни постійно пересувають
Поширити:

Залишити коментар:

коментар