У Кропивницькому встановлюють оновлену новорічну ялинку

Сьогодні, 7 грудня, на площі Героїв Майдану у Кропивницькому почали встановлювати каркас головної ялинки області.

Цього року вона буде оновлена, зі “свіжою” штучною хвоєю та відреставрованим каркасом. 600 тис. грн, які міська влада виділила на купівлю нової ялинки, використали для відновлення старої. Цього року стару ялинку, куплену у 2007 році, оновили – відреставрували каркас, закупили нову штучну хвою та ілюмінацію. Зі старої ілюмінації залишилися різдвяна зірка і сніжинки. Їх цього року розмістять на ялиці у формі певного малюнку. Окрім того, до традиційних фігур Діда Мороза і Снігуроньки додадуться фігури двох сніговиків.

Окрім того, 14-метрову ялинку цього року освітлюватимуть два додаткові прожектори.

До речі, цьогоріч новорічну красуню у Кропивницькому охоронятимуть. Адже минулого року ялинка, як і багато комунальних об’єктів, постраждали від вандалів.

Офіційне відкриття новорічної красуні цього року відбудеться традиційно 19 грудня, у День Святого Миколая.

Відкриття Новорічної ялинки – 19 грудня

Відсьогодні на площі Героїв Майдану почали монтувати придбану у цьому році Новорічну ялинку. Начальник відділу культури і туризму міської ради Кропивницького Анна Назарець нагадує, що відкриття Новорічного сезону у нашому місті відбудеться 19 грудня

Опубліковано Міська рада міста Кропивницький 7 грудня 2017 р.


Нагадаємо, минулого року  у центрі Кропивницького яскравими вогнями запалала головна ялинка області 23 грудня. Ялинку на площі Героїв Майдану у Кропивницькому почали розбирати 16 січня. Планувалося, ця зелена красуня повинна була стояти на головній площі міста востаннє – її гарантійний термін закінчився і на наступне святкування повинні були купити нову.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар