Ремонту тепломережі на Попова заважає кіоск

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому на вул. Космонавта Попова біля магазину “АТБ” через кіоск “Черняхівські ковбаси” не можуть відремонтувати аварію тепломережі. Споруда стоїть прямо над комунікаціями. 

Про це сьогодні, 23 жовтня, під час наради з питань ЖКГ повідомив заступник директора ДП “Кіровоградтепло” Анатолій Таран.

За його словами, питання встановлення цієї тимчасовї споруди ніхто з підприємством не погоджував.

Заступник міського голови Олександр Мосін у свою чергу порадив Анатолію Тарану письмово звернутися про проведення ремонтних робіт, після чого цей кіоск демонтують. Чиновник запевнив, що особисто готовий взяти участь у знесенні споруди.

Зазначимо, що з 21 котельні ДП “Кіровоградтепло” ТОВ ЦНТІ УНГА на сьогодні запустили лише три.

 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Ремонту тепломережі на Попова заважає кіоск

  1. А чи є взагалі в цьому місті влада?! Все робиться тільки за гроші, і установка тих кіосків, і парковок, всупереч навіть нібито публічним заявам тієї влади, яка за узаконення таких порушень мовчки по кабінетам тільки бере до кишені гроші за це. Он як не волав на публіку міський голова “недопустити” будівництво часної автостоянки біля аптеки по вул В.Пермська між самим перехрестям поруч з автобусною стоянкою, вкравши частину загального тротуару, яка з усіма порушеннями безпеки, закриваючи і світлофори, і саму автобусну стоянку стоянку, наражає всіх на небезпеку, а вже під час ремонту проїзжої частини на В.Пермський за міський її навіть вже і асфальтували місцеіому баризі, якому бач далеко було підіймати свій зад, від стоянки всього за 20 кроків від його аптеки, поруч з магазином “Пермський”. В нашому місті майже вже зовсім не залишилося тротуарів для вільного пересування самих мешканців міста при відсутності в ній належної влади.

Коментарі заборонені.