Опалювальний сезон у Кропивницькому почали частково і не без проблем

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Станом на сьогодні, тепло подається до 18 установ – 8 дитячих садочків, 4 школи та 6 лікарень. Під час запуску опалювального сезону у Кропивницькому виникли проблеми, серед яких аварія на котельні та відсутність газу у теплопостачальних підприємств.

Інформує Перша електронна.

Під час апаратної наради у міськраді міський голова Андрій Райкович наголосив, що поки школярі перебувають на канікулах, система опалення має повністю наповнитись.

“Прошу керівників закладів бути на місці під час запуску опалення, контролювати та інформувати”, – наголосив Андрій Райкович.

Міський голова також розповів, що старт опалювального сезону проходить не без проблем.

“Є на державному рівні складнощі. Тому, що є недопрацювання, є заборгованість”, – розповів міський голова.

Під час наради з питань ЖКГ заступник міського голови Олександр Мосін повідомив, що опалення увімкнули у 8 дитячих садочках, 4 школах та 6 лікарнях. За інформацією, яку під час наради озвучив Олександр Мосін, до кінця сьогоднішнього дня мають запустити ТЕЦ КП “Теплоенергетик”.

Як повідомив заступник директора ДП “Кіровоградтепло” ТОВ ЦНТІ УНГА” Анатолій Таран, під час запуску котельні “Південна” сталася аварійна ситуація на газопроводі. Частина труби виявилася пошкодженою. Анатолій Таран припускає, що тут не обійшлося без крадіїв металу.

Також є проблеми із подачею газу. “Кіровоградгаз” відмовляється розпломбовувати газопроводи для подачі палива. За словами заступника директора ДП “Кіровоградтепло”, це питання сьогодні вирішується на обласному рівні.

Нагадаємо, у Кропивницькому, на виконання рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке було прийнято 20 жовтня, 22 жовтня почали запуск котелень, які забезпечують подачу тепла у домівки містян та комунальні заклади.

Підставою для скликання позачергового засідання стали численні скарги від батьків дітей дошкільних навчальних закладів, пацієнтів медичних установ щодо недотримання санітарного температурного режиму в приміщеннях закладів соціально-культурної сфери Кропивницького.

 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар