Після трагічної харківської ДТП у Кропивницькому посилили патрулювання

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

За добу 19 жовтня кропивницькі патрульні склали на водії 105 адмінпротоколів за порушення правил дорожнього руху. Для порівняння – середній показник тижня сягає 300. Правоохоронці пояснюють, що в Кропивницькому підсилили заходи контролю у зв’язку із трагічною ДТП в Харкові.

Про це Першій електронній розповіла прес-секретар патрульної поліції Наталя Трішина.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані. Як виявилося згодом, 20-річна водійка Lexus у той час брала участь у перегонах по нічному Харкову. (Джерело: Українська правда)

Нагадаємо також, учора вранці у Кропивницькому сталося щонайменше дві ДТП – по вул. Братів Ельворті та на круговому перехресті на вул. Мурманскій. У обох випадках ніхто не постраждав. Також 18 жовтня близько 12:00 на перехресті провулку Шосейного та вулиці Героїв України Daewoo Lanos збив 78-річного велосипедиста. На вулиці Попова близько 15:00 водій маршрутки збив жінку йшла на пішохідному переході і везла у візочку дитину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар