По вул. Бобринецький шлях у Кропивницькому встановили світлофор

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

По вулиці Бобринецький шлях у Кропивницькому встановили новий світлофор.

Про це Першій електронній повідомив директор кропивницької філії ДП УМВС України “Інформ-ресурси” в Кіровоградській області Олександр Шумейко.

“Завершені монтажні роботи по встановленню нового світлофорного об’єкту по вулиці Бобринецький шлях біля дитячого будинку”, – зазначив Олександр Шумейко.

Нагадаємо, наприкінці червня на розі вул. Полтавської та вул. Васнєцова запрацював світлофор, де замінили обладнання на сучасне світлодіодне. У зв’язку з капітальним ремонтом  три дні на цій ділянці дороги безпеку дорожнього руху під час виконання ремонтних робіт забезпечувала національна поліція.

Варто відзначити, Міністерство внутрішніх справ України пропонує міській владі Кропивницького узяти на баланс усі світлофори розташовані у місті. З таким листом до міської ради звернувся державний секретар МВС.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар