“Кастинг” пройшли 40 із 60 проектів громадського бюджету Кропивницького

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому відповідні комісії міськради погодили вже 40 із 60 проектів, які претендують на фінансування у рамках Громадського бюджету-2018. 

Про це сьогодні, 20 жовтня, під час засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету повідомив секретар міськради Андрій Табалов, інформує кореспондент Першої електронної.

За його словами, загалом на фінансування у рамках Громадського бюджету-2018 наразі подали 60 проектів. З них – 14 великих, 37 малих, 9 соціальних.

Відповідні комісії погодили вже 9 великих проектів, 24 малих і 7 соціальних.

Решта проектів, які не погодили комісії, надійшли на розгляд координаційної ради, яка має ухвалити відповідні рішення.

Нагадаємо, з 15 серпня 2017 року у Кропивницькому приймали проекти на фінансування з Громадського бюджету-2017. Загалом містяни подали 60 проектів.

Також відзначимо, у “другій серії” Громадського бюджету запропонували внести зміни до деяких положень. Зокрема, виділили окрему категорію проектів для людей з інвалідністю, які гарантовано отримають кошти на реалізацію, збільшили фінансування малих та великих проектів, а також вирішили відмовляти тим, хто пропонує лише зробити “вікна для школи”.

 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар