На Громадський бюджет у Кропивницькому подали 60 проектів

Із 15 серпня 2017 року у Кропивницькому приймали проекти на фінансування з Громадського бюджету-2017. Загалом містяни подали 60 проектів.

Про це під час прес-конференції розповів начальник управління економіки міської ради Андрій Паливода, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

На голосування подано 14 великих проектів, 37 – малих та 9 проектів, так званих соціальних, які спрямовані на покращення умов життя людей з інвалідністю. Ця категорія з’явилася лише цього року, її виділили окремо за ініціативи громадськості. На впровадження соціальних проектів піде 10% Громадського бюджету.

За словами Андрія Паливода, після того як було прийнято рішення не приймати на розгляд проекти, у яких йдеться, наприклад, про ремонт вікон у школі, зменшився ажіотаж у населення і проектів подали менше, ніж минулого разу. Проте їхня змістовна частина значно якісніша, ніж у попередників.

Голосування проходитиме з 30 жовтня до 12 листопада у приміщенні міської ради, у тому числі і у вихідні.

Щодо проектів, які подавалися минулого разу, то вже встигли реалізувати 12 (50% від загальної кількості переможців) і ще 3 знаходяться у стадії реалізації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар