Поліція розслідує зникнення лікарняної каси в Маловисківській ЦРЛ

У Малій Висці поліція розслідує зникнення лікарняної каси, яка працювала в приміщенні центральної районної лікарні. Гроші у касу для на власні медичні потреби люди вносили майже 20 років.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного, інформує Перша електронна газета.

61-річна Любов Сосновська розповіла, що вона стала вкладницею каси у 2004 році. Перераховувала по сто гривень щомісяця. За минулі шість років  лікувалася тільки раз.

Місяць тому жінка дізналася з газети, що каса перетворилася на благодійну організацію, яка припиняє діяльність, а гроші вкладників переведуть до районного бюджету. Так із її рахунку зникло близько п’яти тисяч гривень.

Головний лікар центральної районної лікарні, де розташовувалася каса, Костянтин Чурпій каже: “Це окрема юридична особа. В оренду здає їм приміщення не лікарня, а власник – районна рада. Зараз не орендують. Наскільки я знаю – вони закрилися”.

Керівниця апарату РДА Анна Гончарова запевняє, що нічого не знає про переведення грошей вкладників до районного бюджету, а лікарняну касу підозрює у шахрайстві.

Тим часом триває слідство за підозрою у шахрайстві. Правоохоронці вивчають вилучені документи і допитують свідків. Винуватцям, якщо таких знайдуть, загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у центрі Кропивницького жінка била пляшкою з водою об пам’ятник і кликала голову ОДА

Більше дивіться в сюжеті Суспільного:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар