У Кропивницькому двоє озброєних чоловіків намагалися викрасти ящик квітів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 8 березня, близько 10 години ранку, на вулиці Генерала Родимцева, до охоронців порядку звернувся громадянин, та розповів, що чув постріли з автівки Ford Scorpio, яка стояла неподалік біля торговельного центру. Як з’ясувалося пізніше, двоє затриманих чоловіків під’їхали до продавця квітів і наказали йому покласти в салон авто ящик з квітами. А замість того, щоб розрахуватися за товар, один з них дістав предмет, схожий на пістолет, та вистрелив в бік продавця.

Про це інформує Перша електронна з посиланням на Патрульна поліція Кіровоградської області.

Транспортний засіб стояв із заведеним двигуном на перехресті вулиці Генерала Родимцева.

Окрім водія, в салоні авто перебував напівроздягнений пасажир. Та тільки-но вони побачили поліціянтів, одразу сіли в авто та вдалися до втечі.

Розпочалося переслідування.

На перехресті вулиці Сумська та провулку Верхній Веселий патрульні наздогнали автівку, чоловіків затримали.

Ними виявилися 38 та 53-річний мешканці обласного центру.

«В момент скоєння злочину, екіпаж патрульної поліції був поряд, тому затримання зловмисників зайняло лічені хвилини», – пояснюють патрульні.

Як з’ясувалося пізніше, двоє затриманих чоловіків під’їхали до продавця квітів і наказали йому покласти в салон авто ящик з квітами. А замість того, щоб розрахуватися за товар, один з них дістав предмет, схожий на пістолет, та вистрелив в бік продавця. На щастя ніхто не постраждав.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка з’ясовує всі обставини цієї події.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар