Поліція знайшла олександрійця, який через образу “замінував” кафе

© ye.ua

В Олександрії знайшли “псевдомінувальника”, який 18 листопада зателефонував рятувальникам і повідомив, що в одному з магазинів знаходиться міна, яка вибухне через 5 хвилин. Після перевірки кафе вибухових предметів не знайшли. Виявилося, що таким чином чоловік хотів “помститися” працівниці кафе, з якою у нього стався конфлікт. “Жартівнику” загрожує 6 років позбавлення волі.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

Після отримання повідомлення про замінування торговельного закладу правоохоронці негайно виїхали на місце для забезпечення безпеки громадян та встановлення обставин події.

Читайте також: Помста по-світловодськи: чоловік “замінував” кафе за те, що воно працює лише до 23:00

Після того, як було евакуйовано працівників та відвідувачів магазину, фахівці вибухотехнічного та кінологічного відділів поліції перевірили приміщення, у результаті будь-яких вибухових або сторонніх предметів у магазині не виявили.

«У ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особу псевдомінера. Ним виявився 40-річний мешканець міста. Зловмиснику повідомлено про підозру», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Як було встановлено, у вищевказаному магазині між працівницею та відвідувачем стався конфлікт, після якого останній вийшов на вулицю та здійснив дзвінок про замінування.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, триває. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.


Нагадаємо, у вересні одеським правоохоронцям надійшов анонімний виклик з погрозою підірвати залізничний вокзал та аеропорт, якщо правоохоронці не приїдуть на місцевий цвинтар. Ним виявився уродженець Кіровоградщини, який таким чином нібито перевіряв роботу патрульних.

30 серпня в ТРЦ Depo’t center виявили підозрілий пакет. Охорона та адміністрація ТРЦ оперативно спрацювала та евакуювала відвідувачів на вулицю до приїзду спецслужб. Як виявилося, таким чином СБУ проводила позапланове навчання.

На початку серпня відвідувач кафе, який був незадоволений поведінкою персоналу, вирішив дезорганізувати роботу закладу та повідомив про закладення бомби в його приміщенні. Його обурила поведінка персоналу, а надто те, що його попросили залишити кафе у зв’язку із завершенням його роботи. Перебуваючи у нетверезому стані, світловодчанин прийшов додому та вирішив повідомити про «бомбу» у приміщенні кафе.

Також відзначимо, за короткий час у Кропивницькому “заміновували” вокзал і автостанціювідділення “Нової пошти”автівку мешканця Луганщини, площу Героїв Майдану.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар