Поліцію на цвинтар або замінування вокзалу: як мешканець Кіровоградщини “розважався” в Одесі

© shepetivka.com.ua

Одеським правоохоронцям надійшов анонімний виклик з погрозою підірвати залізничний вокзал та аеропорт, якщо правоохоронці не приїдуть на місцевий цвинтар. Ним виявився уродженець Кіровоградщини, який таким чином перевіряв роботу патрульних.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку Управління Служби безпеки України в Одеській області.

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією викрили двох «телефонних терористів», які здійснювали неправдиві повідомлення про замінування в Одесі

До правоохоронців надійшли анонімні повідомлення про мінування залізничного вокзалу та аеропорту. Менше доби знадобилося одеським правоохоронцям, щоб встановити та затримати мешканця Кіровоградської області, який анонімно зателефонував з погрозою підірвати залізничний вокзал, якщо поліція не приїде до нього на одне з міських цвинтарів. Після затримання зловмисник пояснив оперативникам спецслужби, що у такий спосіб хотів подивитися на роботу правоохоронців.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 259 Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар