Помста по-світловодськи: чоловік “замінував” кафе за те, що воно працює лише до 23:00

Ілюстрація: vi.ill.in.ua

Відвідувач кафе, який був незадоволений поведінкою персоналу, вирішив дезорганізувати роботу закладу та повідомив про закладення бомби в його приміщенні. Тепер підозрюваному може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Національної поліції Кіровоградщини.

Інформація про отримання анонімного повідомлення про те, що в одному з місцевих кафе знаходиться бомба, надійшла до місцевого відділу поліції близько 23 години вечора від диспетчера Світловодського МРВ УДСНС України в Кіровоградський області.

На місце події негайно прибули всі екстрені служби, також було здійснено евакуацію персоналу. Після ретельного огляду приміщення кафе і прилеглої території, правоохоронці не виявили жодних підозрілих предметів.

«Того ж дня поліцейські встановили особу зловмисника, – розповідає начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. – Ним виявився  43-річний місцевий житель. Чоловік відпочивав у розважальному закладі. Його обурила поведінка персоналу, а надто те, що його попросили залишити кафе у зв’язку із завершенням його роботи. Перебуваючи у нетверезому стані, світловодчанин прийшов додому та вирішив повідомити про «бомбу» у приміщенні кафе».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, за останні місяці і Кропивницькому “заміновували” вокзал і автостанцію, відділення “Нової пошти”, автівку мешканця Луганщини, площу Героїв Майдану.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар