Водійка Geely протаранила автобус із шахтарями у Кропивницькому

На перехресті вулиць Садової та Великої Пермської у Кропивницькому Geely врізалася у пасажирський автобус “LAZ”, який віз людей працювати на шахту. В автобусі ніхто не постраждав, натомість 32-річна водійка Geely отримала закриту черепно-мозкову травму.

Подія сталася сьогодні, 15 листопада, о 5:40 ранку, повідомили Першій електронній у прес-службі патрульної поліції міста.

“Попередньо, Geely не надала перевагу в русі автобусу, внаслідок чого сталося зіткнення. Шахтарі не постраждали, їх пересадили в інший автобус і повезли на роботу. Натомість водійку Geely із діагнозом – закрита черепно-мозкова травма госпіталізували в обласну лікарню”.

Нагадаємо, 14 листопада, на “зебрі” біля спортшколи у Кропивницькому збили 23-річну дівчину.

А 13 листопада на перехресті вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська сталася ДТП за участю автомобілів ВАЗ та Toyota.

Окрім того, студенти Олександрійського медучилища поїхали в кінотеатр у Кременчук і потрапили в ДТП. Подія трапилася вранці, 12 листопада, у Світловодському районі. Одну людину доправили в лікарню перелом шийки стегна та численними забоями.

Аварія з патрульними, підбита маршрутка та кілометровий затор: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Фото: Першої електронної та патрульної поліції Кропивницького

Поширити:

Залишити коментар:

коментар