Святкові вихідні у Кропивницькому: 11 ДТП, 17 бійок, 20 людей у лікарні

У вихідні з 16 по 17 вересня, на які припало святкування Дня міста, у Кропивницькому відбулося 11 дорожньо-транспортних пригод. У семи з них постраждали люди. Загалом у обласну лікарню потрапили 20 осіб.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі Патрульної поліції Кропивницького.

“Сім аварій було з потерпілими, чотири – без. За вихідні поліцейські затримали 9 нетверезих водіїв та винесли 62 постанови за порушення ПДР. Крім того в обласну лікарню госпіталізували 20 громадян з різними видами тілесних ушкоджень, у тому числі – алкогольному стані”.

Окрім того, у Кропивницькому сталося 17 бійок, загубили 1 дитину, виявили по одному факту знищення зелених насаджень та зберігання наркотиків. Також відбулося 32 конфлікти, у 8 з яких погрожували фізичною розправою. Один раз сварилися сусіди, двічі хуліганили, 5 разів ловили шахраїв, 7 разів порушували тишу та 14 разів сварилися у сім’ї.

Усього з 16 по 17 вересня на лінію “102” у Кропивницькому надійшло 415 дзвінків.

Нагадаємо, 17 вересня, близько опівночі на розі вул. Кропивницького та Преображенської сталася ДТП, унаслідок якої загорівся автомобіль ВАЗ, а Opel Omega перекинувся на дах. В обласній поліції повідомили, що у результаті аварії постраждав водій Opel Omega та двоє його пасажирів. Попередньо винуватцем аварії є водій ВАЗ 2107.

У той же час, за минулий тиждень внаслідок аварій у Кропивницькому постраждали щонайменше п’ятеро осіб, було два розбитих Volkswagen та Chrysler, збитий мотоцикліст, п’ять ДТП за день, а також дводенний “стовпопад”.

Також “Перша електронна газета” продовжує серію щотижневих публікацій про порушення у сфері пасажирських перевезень. У цьому огляді ми пропонуємо ознайомитись із випадками різноманітних порушень, які скоїли перевізники та водії громадського транспорту із 10 по 17 вересня. Усі ці випадки були оприлюднені небайдужими містянами на сторінці “Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького” у соцмережі Фейсбук.

П’ять аварій за добу та дводенний “стовпопад”: щотижневий дайджест ДТП у Кропивницькому

Конфлікти з пільговиками та скотч замість скла: чим цього тижня “відзначились” кропивницькі маршрутники

Поширити:

Залишити коментар:

коментар