П’ять аварій за добу та дводенний “стовпопад”: щотижневий дайджест ДТП у Кропивницькому

Щонайменше п’ятеро постраждалих, два розбитих Volkswagen та Chrysler, збитий мотоцикліст, п’ять ДТП за день, дводенний “стовпопад” та вигорівша вщент автівка – такими були наслідки аварій у Кропивницькому за минулий тиждень.

Перша електронна газета” починає серію щотижневих публікацій про дорожньо-транспортні пригоди на території міста та області.

Вже з самого ранку на початку тижня, 11 вересня, близько 7:30 на вулиці Велика Пермська автомобіль КІА збив мотоцикліста. Тоді водій КІА рухався по вулиці Велика Пермська, збирався повертати ліворуч у провулок в сторону вул. Можайського і не пропустив мотоцикл. Унаслідок чого сталася аварії. Медики госпіталізували мотоцикліста в обласну лікарню з підозрою на переломи кінцівок.

Через півтори години, близько 9 ранку вже на перехресті вулиць Шевченка та Архангельської зіткнулися Volkswagen та ВАЗ. Винуватцем аварії став 57-річний водій Volkswagen, який їхав по вул. Шевченка і на перехресті з вул. Архангельською не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗу. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Знову через півтори години, близько 11:00 на перехресті вулиць Тараса Карпи та Чорновола сталася майже аналогічна ДТП за участю Volkswagen та ГАЗ. І знову винним був водій Volkswagen, який не надав перевагу в русі автомобілю ГАЗ, внаслідок чого відбулось зіткнення. Обидві автівки зазнали пошкоджень. Без жертв.

Того ж 11 вересня, близько 15:00 по вулиці Вокзальній у Кропивницькому не розминулися Chrysler та вантажівка. 19-річний водій Chrysler 300С рухався по вул. Вокзальній в сторону залізничного вокзалу, не впевнився у безпечності маневру, коли намагався перелаштуватися у іншу смугу та зіштовхнувся з вантажівкою DAF.

Окрім того, 11 вересня працівники патрульної поліції Кропивницького затримали чоловіка, який 7 вересня, близько 18:30 біля спортшколи на “Волзі” протаранив “Москвич” і втік з місця ДТП. Його знайшли через 4 дні після аварії і склали на нього 2 протоколи. Міру покарання визначатиме суд. Чоловіку загрожує штраф або громадські роботи чи адмінарешт.

Наступна аварія зі збитим стовпом повторилася 13 вересня. У той день, близько 13:30 по вулиці Вокзальній водій ЗІЛ не дотримався безпечної швидкості руху, виїхав за межі проїжджої частини і збив стовп, який впав на ВАЗ та Geely. У ВАЗу деформувало дах та розбилося заднє скло. У Geely трохи пошкодило дах.

Водія ЗІЛу госпіталізували в лікарню з незначними садинами та царапинами.

Працівники ремонтної бригади ліквідовують наслідки аварії, через яку на даній ділянці дороги стався обрив лінії електромережі та обмежений рух транспорту. Майже у той же час на Ковалівському мосту обірвалася тролейбусна лінія.

Потім 15 вересня, близько 10:00 поблизу автовокзалу у аварію потрапили FIAT та ГАЗель. У результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав, лише автівки при зіткненні зазнали механічних пошкоджень.

Вже сьогодні вночі, 17 вересня, близько опівночі на розі вул. Кропивницького та Преображенської сталася ДТП, унаслідок якої загорівся автомобіль ВАЗ, а Opel Omega перекинувся на дах. В обласній поліції повідомили, що у результаті аварії постраждав водій Opel Omega та двоє його пасажирів. Попередньо винуватцем аварії є водій ВАЗ 2107.

Опубліковано Pavel Mazur 17 вересня 2017 р.

День города(((

Опубліковано Vadim Tyshyk 16 вересня 2017 р.

Фото: Першої електронної, очевидців та патрульної поліції Кропивницького
Відео: соцмережі 

Наступну щотижневу підбірку ДТП шукайте за тегом #ДайджестДТП

Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар