Студент з Кропивницього пройшов відбір на шоу “МастерШеф”

© СТБ

20-річний Андрій Малий із Кропивницького пройшов телекастинг на участь у 13-му сезоні кулінарного шоу “МастерШеф”.

Випуск першої програми за його участі показали вчора, 10 лютого, на каналі СТБ, інформує Перша електронна газета.

Андрій – студент Центральукраїнського університету імені Винниченка, майбутній вчитель фізики і математики.

Суддям “МастерШефу” хлопець розповів, що готує з дитинства, адже ріс у багатодітній сім’ї без батька. Матір була змушена постійно працювати, щоб утримувати дітей, і пізно поверталася додому, а три старші брати весь час займалися навчанням. Тож Андрій навчився готувати і для себе, і для рідних. Цей обов’язок швидко став його улюбленою справою, але освіту вимушено здобуває за іншою спеціальністю: мама-повар не дозволила сину іти цим же шляхом і запропонувала обрати “серйознішу” професію.

Окрім кулінарії, Андрій веде активне громадське життя. Колись відчуваючи на собі наслідки булінгу від старшокласників (через високі успіхи в навчанні), тепер він є учасником антибулінгового руху у Кропивницькому і бере участь в проекті з протидії сімейному насиллю.

На шоу “МастерШеф” Андрій прийов із власним кулінарним винаходом. Він інтерпретує старі українські страви під сучасний лад, тож для суддів вирішив приготувати яблучні деруни та курд з айви і лаймового соку. За свою страву кулінар-аматор отрима білого фартуха і можливість пройти далі у шоу.

Нагадаємо, у 2020 році мешканка Олександрії зупинилася за крок від суперфіналу шоу “Мастер Шеф”.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар