Конкурс на кращу феміністичну екскурсію оголосили у Кропивницькому

© Туристичний проект "WOWalk"

Конкурс на кращу феміністичну екскурсію Кропивницьким проводить освітньо-культурний простір “Гончаренко центр” для привернення уваги громадськості до ролі та місця жінок в історії і сьогоденні міста, а також залучення екскурсоводів\ок міста до розробки інноваційних маршрутів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією “Гончаренко центру”.

Натхнення для проведення конкурсу організаторкам подарувала громадська організація WAKE: Women’s Alliance for Knowledge Exchange (Жіночий альянс за обмін знаннями), котра проводить інформаційно-просвітницькі заходи для жінок у всьому світі.

Журі конкурсу формується з числа Коаліції «Кіровоградщина 1325», яка об’єднує представників та представниць:

  • громадських організацій,
  • державних та комунальних установ,
  • закладів освіти сектору безпеки та оборони,
  • депутатського корпусу,
  • національної поліції,
  • фізичних осіб-підприємців.

Основними завданнями конкурсу є:

  • поглиблення знань відвідувачів і відвідувачок екскурсій про історико-культурну спадщину Кропивницького, яку примножували жінки,
  • вивчення та популяризація екскурсоводами\ками жіночих постатей, котрі мали вплив на суспільні, політичні процеси та економічний розвиток краю.

У конкурсі можуть брати участь повнолітні фізичні особи, які мають досвід розробки і проведення екскурсійних маршрутів у місті Кропивницький.

Для участі у конкурсі учасникам\цям слід до 1-го березня 2024 року до 18.00 заповнити онлайн гугл-форму  https://cutt.ly/9wZVNxQW та прикріпити до неї концепт-сценарій феміністичної екскурсії Кропивницьким, який включає опис екскурсійного маршруту та короткі тези екскурсовода\ки під час зупинок на кожній точці маршруту.

Підсумки конкурсу підведуть 8 березня, коли відзначається Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир.

Читайте також: WOWalk – інвестиція в любов до Кропивницького

Поширити:

Залишити коментар:

коментар