Провідна актриса Інна Дорошенко пішла з Театру корифеїв

Провідна актриса обласного театру імені М.Кропивницького Інна Дорошенко звільнилася з роботи.

Про це Інна Дорошенко повідомила Першій електронній газеті одразу після того, як в обласній раді оголосили прізвище нового директора Театру корифеїв. Тоді ж і підписала заяву на звільнення. Проте озвучити своє рішення на широкий загал була готова лише тепер.

«Останні події в театрі, неповага до позиції нашого колективу, а також зміни в особистому житті стали поштовхом то цього рішення. Я не маю нічого проти цього режисера, я його не знаю. Я була категорично проти Дорошева, ця людина втратила совість в моїх очах, такт і професіоналізм. Для мене це означає зрадництво…

Я «за» директора В’ячеслава Вандрашека. Директор театру – це ми всі. І ми любимо свого директора. Але… Всі ці конфлікти тільки прискорили рішення, над яким я думала давно.

Всі ролі роздала, заяву підписала», – прокоментувала Інна Дорошенко.

Інна Дорошенко зіграла на сцені близько тридцяти ролей. Остання за часом яскрава робота пані Інни – роль Хануми в однойменній комедії, яку поставив режисер Сергій Павлюк.

Театральна студія, яку заснувала Інна Дорошенко, продовжить свою роботу, актриса дистанційно проводитиме заняття.

Нагадаємо, конкурсна комісія обрала нового директора-художнього керівника Театру ім. Кропивницького Сергія Корнієнка. Конкурс проводили попри те, що нинішній директор В’ячеслав Вандрашек не був звільнений з посади.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар